Verzwaringsdeken aanbieding

Voor het laatst geüpdate op maart 10, 2023 door Mike

Ben jij op zoek naar een verzwaringsdeken, maar wil je er niet te veel geld aan uitgeven? Dan ben je op Slaapstart.nl aan het juiste adres. Wij hebben de juiste verzwaringsdeken aanbieding namelijk alvast voor jou gevonden. Wij hebben een handige functie ontwikkeld waarmee we elke nacht op zoek gaan naar alle verzwaringsdeken aanbiedingen die online te vinden zijn. Die hebben we vervolgens per webshop bij elkaar gezet. Zo vergelijk jij dus alle verzwaringsdeken aanbiedingen en vind je de beste aanbieding van het moment!

Wat is de beste verzwaringsdeken aanbieding van het moment?
De beste aanbieding van het moment is er voor de Verzwaringsdekens - 7,5 kg - Verzwaarde Deken - Weighted Blanket - Verzwaringsdeken 150x200 cm - Grijs. Deze verzwaringsdeken is tijdelijk in prijs verlaagd naar €34,95 waarmee je 30% korting hebt. Je bespaart met deze verzwaringsdeken aanbieding dus maar liefst €15,04. De Verzwaringsdekens - 7,5 kg - Verzwaarde Deken - Weighted Blanket - Verzwaringsdeken 150x200 cm - Grijs wordt bij Bol.com verkocht en beoordeeld met een gemiddelde cijfer van 5 uit 5 en is één van de best verkochte modellen van 2024.

Wat is de goedkoopste verzwaringsdeken die in de aanbieding is?
De goedkoopste verzwaringsdeken van het moment is de Calmzy Superior Chill - Duvet cover - Verzwaringsdeken hoes - 150 x 200 cm - Luchtig - Ademend - Zwart. Deze verzwaringsdeken is voor €13,17 te vinden bij Bol.com waarmee je maar liefst 42% korting pakt. Wees op tijd want de actie voor deze verzwaringsdeken loopt binnenkort af!

Dit zijn alle verzwaringsdeken aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Wat is de gemiddelde prijs van een verzwaringsdeken?
Zonder korting betaal je gemiddeld €43,95 voor een verzwaringsdeken. Gelukkig zijn er online regelmatig goede verzwaringsdeken aanbiedingen te vinden. Hierdoor zal de aankoopprijs altijd een stuk lager zijn dan wanneer je een verzwaringsdeken niet in de sale koopt. Zo zijn er momenteel minimaal 22 aanbiedingen met een gemiddelde korting van €9,73. Bij een verzwaringsdeken die in de aanbieding is, ben je met een gemiddelde aankoopprijs van €38,22 dus een stuk goedkoper uit.

Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod verzwaringsdekens van zoveel mogelijk webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er verzwaringsdekens zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.

Hoi! Ik ben Esther en ik ben één van de oprichters van Slaapstart. We zijn Slaapstart gestart vanuit onze eigen behoefte aan een betere nachtrust. Ik ben daarom veel gaan lezen over slaapproblemen en adviezen van experts. Het viel me echter op dat er niet echt een goede bron in begrijpbare taal te vinden was die alles samenvat. Vandaar dat wij samen Slaapstart zijn gestart om ook anderen te helpen een betere nachtrust te vinden!