Slaapbank kopen? Dit zijn de populairste (web)winkels

Slaapbank kopen

Voor het laatst geüpdate op oktober 29, 2021 door Esther

Er zijn verschillende redenen om een slaapbank te kopen. Zo is dit meubel bijvoorbeeld ideaal bij een gebrek aan ruimte. Overdag kun je de slaapbank als bank gebruiken en ’s avonds en ’s nachts als bed. Je hoeft in dat geval geen bank en bed aan te schaffen, waardoor je ruimte en geld bespaart. Daarnaast is een slaapbank ideaal als je regelmatig logés over de vloer krijgt. Extra matrassen zijn dan overbodig, want jouw gasten kunnen op de slaapbank slapen. Ben je overtuigd van de voordelen? Dan wil je zelf mogelijk ook wel een slaapbank kopen. Wij helpen jou hier graag een handje bij door de populairste (web)winkels voor en slaapbank op een rijtje te zetten.

Ikea

Wie aan een slaapbank denkt, denkt al snel aan Ikea. Iedere vestiging van Ikea heeft een grote slaapafdeling, waar je onder meer een groot aantal slaapbanken aantreft. Grote voordeel van slaapbanken van Ikea is dat deze doorgaans relatief goedkoop zijn. Hierdoor kun jij voor een gering bedrag al een slaapbank in huis halen. Vanwege de prijs zijn er veel studenten die een slaapbank bij Ikea kopen. Zij slapen hier vaak niet zelf in, maar gebruiken hem als bank of als slaapplek voor bezoek. 

Meubelzaken

Naast Ikea kun je ook een slaapbank kopen bij een groot aantal meubelzaken. Zo bieden winkels als Leen Bakker, Jysk en Beter Bed ook de nodige slaapbanken aan. Het aanbod is hier vaak wel iets beperkter dan bij Ikea. Daarbij komt dat de prijs van een slaapbank hier doorgaans ook wat hoger ligt. Toch kun je hier wel een goedkope slaapbank kopen. Bij meubelzaken zijn slaapbanken namelijk met enige regelmaat in de aanbieding.

Lees ook: dit zijn de beste slaapbanken

FonQ

Heb je geen zin om de deur uit te gaan om een slaapbank te kopen? Dan ben je bij fonq aan het juiste adres. Hier kun je namelijk online een slaapbank kopen. Zodra je een kijkje neemt op de site van FonQ, zie je direct dat ze een ruim assortiment slaapbanken hebben. Bijkomend voordeel is dat je deze meubels hier makkelijk en snel met elkaar vergelijkt. Hierdoor betaal je nooit onnodig veel voor jouw slaapbank.

Wehkamp

Zie je geen geschikte slaapbank bij FonQ? Richt je dan eens tot Wehkamp. Op de site van Wehkamp vind je namelijk ook een groot aantal slaapbanken. De banken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte slaapbank te vinden. Wehkamp bezorgt een slaapbank bovendien bij jou aan huis, waardoor je de deur helemaal niet uit hoeft voor een slaapbank.

Makeover.nl

FonQ en Wehkamp zijn twee bekende webwinkels waar je terecht kunt voor een slaapbank. Toch zijn dit niet de enige webshops waar je een slaapbank kunt kopen. Nee, want je kunt bijvoorbeeld ook terecht bij Makeover.nl. Ook hier vind je een groot assortiment slaapbanken. De meubels zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren, waardoor er op deze website ook voor jouw interieur een geschikte slaapbank te vinden is.