Over ons

Slaapstart is een informatieve website voor en over alles wat met slapen te maken heeft. Zo lees je op Slaapstart informatieve artikelen over verschillende slaapproblemen en geven we je tips voor een betere nachtrust. We houden daarnaast eerlijke reviews over diverse slaap gerelateerde producten om jou als consument zo een goed advies te geven bij de aanschaf van bijvoorbeeld een wake up light of babymatras.

Ons team:

Anoek

Ik ben Anoek en schrijf sinds 2020 als freelance auteur voor Slaapstart.nl. Naast mijn schrijfwerkzaamheden ben ik werkzaam in de zorg. Mijn interessegebieden zijn nogal breed; onder andere bordspellen, lezen, dieren, creatief bezig zijn en moestuinieren.

De combinatie tussen zorg en schrijven zorgt ervoor dat ik tijd kan vrijmaken voor al mijn interesses en mijzelf daarnaast ook kan blijven ontwikkelen. Vaak merk je in de zorg dat men problemen heeft met slapen. Hierdoor ben ik me gaan focussen op dit onderwerp en geeft ik mijn tips & tricks, zodat jij voortaan een goede nachtrust kan maken.


Lars

Ik ben Lars en sinds 2021 werk ik als redacteur bij Slaapstart.nl. Mijn passie voor schrijven en mijn persoonlijke ervaring met slaapproblemen hebben mij gemotiveerd om me te specialiseren in dit onderwerp. Naast mijn werk als redacteur ben ik ook een slaapcoach.

Ik begrijp hoe frustrerend het kan zijn om niet goed te kunnen slapen en de impact die het kan hebben op je dagelijks leven. Mijn doel is om mensen te helpen een goede nachtrust te bereiken door middel van het delen van wetenschappelijk onderbouwde informatie, tips en adviezen.


Esther

 
Hoi! Ik ben Esther en ik ben één van de oprichters van Slaapstart. We zijn Slaapstart gestart vanuit onze eigen behoefte aan een betere nachtrust. Ik ben daarom veel gaan lezen over slaapproblemen en adviezen van experts. Het viel me echter op dat er niet echt een goede bron in begrijpbare taal te vinden was die alles samenvat. Vandaar dat wij samen Slaapstart zijn gestart om ook anderen te helpen een betere nachtrust te vinden!
 

Ben jij ook geïnteresseerd in het onderwerp slapen en heb je ervaring binnen deze branche?

Grijp je kans en schrijf mee op Slaapstart! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers en nodigen je dan ook graag uit. Stuur een e-mail via het contactformulier en we nemen z.s.m. contact met je op.