LED lampen als onderdeel van je huis

LED lampen als onderdeel van je huis

Voor het laatst geüpdate op oktober 25, 2022 door Esther

Verlichting speelt een grote rol bij de sfeer en leefbaarheid van je huis. LED bouwlampen, maar ook LED binnenverlichting en muurlampen worden steeds populairder. Waar komt die populariteit vandaan en wat zijn de voordelen van LED lampen? In dit artikel bespreken we de ontwikkeling van LED lampen op de energiemarkt en vertellen we je, waar je een uitstekend assortiment aan LED lampen kunt vinden.

LED lampen veroveren de energiemarkt

LED lampen worden steeds populairder en dat is niet voor niets. Ze zijn energiezuiniger dan de traditionele halogeenlamp en gaan een stuk langer mee. Door LED verlichting kun je jouw energierekening aanzienlijk verminderen en geniet je van een betere kleurproductie en een onmiddelijke output. Je hoeft niet te wachten tot de LED lamp opstart, maar hebt meteen helder licht. Doordat LED lampen werken op een lager wattage, bieden ze een uitstekende lichtkwaliteit. Inmiddels kun je LED lampen in vele uitvoeringen kopen, waaronder de LED gloeilamp, de LED fitting, de LED light bar en LED spotjes.

LED lampen als buitenverlichting

Wil jij een gevel, pand in aanbouw of tuin uitverlichten? Dan is een LED bouwlamp de ideale keuze. Ze geven helder licht, hebben een langere levensloop en lagere kosten dan de traditionele halogeenlamp.  Ook als straatverlichting zijn LED lampen gewild. Deze heldere lichten zijn zeer geschikt als straatverlichting of voor het verlichten van grote terreinen of pleinen. Ben je op zoek naar een sfeervol lampje in de tuin? Ook voor dit doel zijn tegenwoordig prima LED toepassingen beschikbaar.

LED lampen als binnenverlichting

Van nette LED spotjes in de keuken tot een LED gloeilamp in je slaapkamer: LED lampen hebben ten onrechte een imago van hard, strak en zakelijk. Natuurlijk zijn deze mooie lampen geschikt voor een kantoorpand, winkel of trendy bar, maar ook in huis misstaan ze niet. Ingebouwde LED spotjes in je keuken geven helder licht, waardoor je goed zicht hebt op je keukenblad. LED lampen zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren licht. Ga jij voor romantisch gedempt geel licht in de slaapkamer of voor helder wit in de woonkamer, zodat je extra snel wakker wordt met een kopje koffie? Heb je een donker huis, dat je wilt oplichten of juist een nieuw en modern huis, waar je sfeer wilt creëren? Met LED smartlampen kun je bovendien de kleur van tijd tot tijd laten wisselen.

Bestellen bij LED lampshop XL

Wil je de mooiste LED lampen bestellen voor in je huis, kantoor of tuin? Dan ben je bij LED lampshop XL aan het juiste adres. Deze webshop heeft een breed assortiment aan LED lampen tegen scherpe prijzen en de gewenste expertise om je te adviseren over het beste lichtplan voor jouw huis of bedrijfspand. Eventueel kun je op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur een afspraak maken in de winkel om je product af te halen of te bekijken.

Hoi! Ik ben Esther en ik ben één van de oprichters van Slaapstart. We zijn Slaapstart gestart vanuit onze eigen behoefte aan een betere nachtrust. Ik ben daarom veel gaan lezen over slaapproblemen en adviezen van experts. Het viel me echter op dat er niet echt een goede bron in begrijpbare taal te vinden was die alles samenvat. Vandaar dat wij samen Slaapstart zijn gestart om ook anderen te helpen een betere nachtrust te vinden!