Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.
Aan het laden...
aan het laden

Boxspring Met Opbergruimte - Home Storage

(75)
Levertijd

Levertijd: 4 - 6 weken

Maat
Montage
Aantal

449,-

999,- adviesprijs

Of 149,67 in3 termijnen

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Ruim 54.000 klanten geven ons een 4.5/5

Boxspring Met Opbergruimte - Home Storage

In de zoektocht naar het perfecte bed komen we allerlei soorten en maten tegen. Maar heb je ooit stilgestaan bij de voordelen van een opbergboxspring? De Home Storage opbergboxspring combineert comfort, stijl en functionaliteit in één ontwerp.

De boxen en de opbergruimte
Een van de unieke kenmerken van de Home Storage boxspring is de slimme opbergruimte. De boxspring wordt geleverd met twee vlakke comfort boxen van ongeveer 30 cm hoog, die niet alleen zorgen voor een solide basis, maar ook een zee van ruimte bieden voor al je opbergbehoeften. Dit is ideaal voor kleinere ruimtes of voor iedereen die graag een opgeruimde slaapkamer heeft. De opbergruimte is eenvoudig te openen met een lus, waarna de matrassen zijwaarts omhoog gaan dankzij een uniek veermechanisme. Dit mechanisme is ontworpen voor intensief gebruik, zodat je zonder zorgen toegang hebt tot je opbergitems.

Capaciteit van de opbergruimte

  • 140 x 200: 840 liter
  • 160 x 200: 960 liter
  • 180 x 200: 1080 liter

Het matras: comfort in elke zone
Het hart van elke boxspring is natuurlijk het matras. De Home Storage boxspring is uitgerust met een 7-zone pocketvering matras dat een ideale ondersteuning biedt. Elke zone is afgestemd op een specifiek deel van je lichaam, met zachtere zones bij de schouders en heupen voor extra comfort. Met 300 pocketveren per m² en tonvormige veren verpakt in individuele textielzakjes, biedt dit matras een uitstekende flexibiliteit en draagvermogen. Het comfortschuim dat de pocketvering afdekt, zorgt voor een zachte, comfortabele afwerking.

De topper: het kroonjuweel
Bovenop het matras ligt een 8 cm dikke comfort topper, volledig gevuld met kwalitatief hoogwaardig comfortschuim. Deze topper is niet alleen comfortabel, maar ook voorzien van een anti-allergeen laag. Dit draagt bij aan een hygiënische slaapomgeving en verlengt tegelijkertijd de levensduur van het onderliggende matras.

Het hoofdbord: een statement van stijl
Het hoofdbord van de Home Storage boxspring is een ware blikvanger. Met prachtige knopen en een handgemaakte afwerking heeft het een moderne en luxe uitstraling die elke slaapkamer een knus effect geeft.

Oftewel...
De Home Storage opbergboxspring is meer dan alleen een bed; het is een doordachte oplossing die comfort, stijl en functionaliteit combineert. Met zijn unieke opbergruimte, comfortabele matras en topper, en stijlvolle hoofdbord is het de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar het ultieme slaapcomfort. Ben je klaar om je slaapkamer te transformeren met de Home Storage boxspring?

Levering
Onze boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. Let op! Eventuele verzend- en montage kosten kunnen achteraf niet worden gecrediteerd. 

Montagekeuze + € 49,99
 Bij deze boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar keuze. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Indien je kiest voor montage wordt de boxspring tot in de gewenste slaapkamer getild en gemonteerd. Uiteraard wordt dan ook alle verpakkingsmateriaal weer netjes meegenomen.

Kies je niet voor montage? Dan wordt de boxspringset geleverd tot over de eerste drempel op de begane grond. De boxspringset wordt zeer zorgvuldig vervoerd, maar toch kan het gebeuren dat er tijdens transport schade ontstaat. Controleer direct bij ontvangst op schade en meld dit direct bij de chauffeur en bij onze klantenservice.

Retour
Bij aankoop van een boxspring exclusief montage, dient deze ook zelf gedemonteerd te worden indien een retouraanvraag is gedaan.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Kern box 840, 960 of 1080 liter opbergruimte
Aantal veren box N.v.t
Kern matras Pocketvering
Aantal veren matras 300 per m²
Comfortzones 7
Topper kern Comfortschuim
Topper hoogte 8 cm
Topper tijk Polyester, katoen
Hoogte hoofdbord 120 cm
Dikte hoofdbord ca. 10 cm
Hoogte poten ca. 12 cm
Hoogte box ca. 30 cm
Hoogte matras ca. 20 cm
Elektrisch verstelbaar Nee
Belasting tot 110 kg per persoon
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie
Montage Optioneel
Instaphoogte/Lighoogte ca. 68 cm
Inclusief TV Lift Nee
Extra lang Nee
Bekleding Stof
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen (75)

1 persoons bed met bergruimte
Mooi net voor een redelijke prijs. Volgens mij dochter ligt goed bed. De topper schuift wel. Ondanks de antislip laag. Bed word compleet geleverd alleen de pootjes moeten er onder gezet worden. Groot nadeel is dat het pakket niet via de trap na boven. De deksel moet daardoor gedemonteerd worden. Pootjes zijn van goedkoop plastic. Jammer. Hopelijk is het bed wel duurzaam en gaat het geruime tijd mee.

Patrick

Boxspring 140-200
Snelle levering,snel gemonteerd. Mooi bed tevreden voor zo,n lage prijs Veel opbergruimte,maar de eerste dagen veel pijn in men rug.hoop als ik eraan gewend ben de pijn ook overgaat.gr

Wies

Heerlijk Bed
Wegens verhuizing naar Kleinschalig wonen was ik op zoek naar een ander bed. Dus werd het een eenpersoonsbed . Zo kwamen we op dit bed met ruimte om spullen in op te ruimen. Tot op heden slaapt het heerlijk maar moet nog wennen aan de breedte van het bed. Kan ieder aanraden om bij jullie een bed te kopen zeer korte leveringstijd en netjes bezorgd, Alle verpakkingmateriaal namen ze mee.

A.H. G.

Leuk bed met handige opbergruimte - topper te hard
Leuk tweepersoons bed en handig met de opbergruimte. Montage verliep prima! Tegenvaller is de topper: deze is echt te hard. Dat is jammer en daar zou meer info over moeten worden gegeven, zodat je van tevoren eventueel een andere topper kunt bestellen.

Marjolein

Prima bed
Slaap er alweer een poos op, maar heerlijk! Prima bed. Vind alleen de pootjes wat van mindere kwaliteit, dit is puur plastic en de constructie van de pootjes is gewoon waardeloos. Die schroef je namelijk in een stalen balkje die maar half zo breed is als het pootje zelf. Dus verschuif het bed daarna niet want geheid ze breken af. Ik heb bij aanschaf gekozen voor montage ook om het naar boven brengen. Dit was achteraf niet zo'n goed plan. Het bed komt namelijk zo goed als afgemonteerd aan. Alleen het hoofdeind moet er nog op geschoven worden en de pootjes eronder geschroefd. Hierdoor is het een wel heel groot pakket en die moet maar door je trappengat passen, bij mij paste dat dus niet...... Mijn trap draait naar boven en er zit nog zo'n zelfde trap boven. Dat past dus echt niet. Heb het bed uiteindelijk door het slaapkamerraam naar binnen gekregen. Ik moest het bed zelfs verder uit elkaar halen.... Hierbij helpen de bezorgers niet ivm. de arbowet. Heb daarna gebeld en heb wel weer keurig het montagegeld teruggekregen. Denk hier dus goed aan als je het bed besteld. Dus al met al, prima bed en goede service!!

Peter

Goede service
Na het plaatsen van het bed, kwam ik erachter dat het bed toch niet helemaal goed in elkaar gezet was. Na contact is er een nieuwe afspraak gemaakt om weer langs te komen. Ik heb een nieuw matras gekregen, de monteur heeft mij uitleg gegeven over hoe mijn boxspring in elkaar zit en aangeraden om gewoon weer contact op te nemen als er iets niet in orde is. Goede service!

Shannon

Super!
Ik ben zelf iemand met rugklachten. Daarom ook deze boxspring aangeschaft. Het was even wennen, maar na een aantal weken heeft het zeker geholpen bij de rugklachten. Het bed slaapt héérlijk en de opbergruimte is makkelijk te gebruiken. Hele mooie prijs voor het bed. Enige nadeel is dat de topper nog wel eens een klein beetje verschuift tijdens het slapen maar ervaar dat persoonlijk niet als hinderlijk o.i.d. Dit bed is zeker een aanrader!

Murron

Top
Een super lekker bed voor deze prijs. Ligt heerlijk en ook nog eens handig door de opbergruimtes. Het openen en sluiten van de opbergvakken is gemakkelijk en zit mechanisch goed in elkaar. Het bed in elkaar zetten is zo gebeurd, alleen het naar boven tillen was erg zwaar. Een 100% aanrader!

Melle

Beoordeling bed
Wij hebben zeker geen spijt van onze keuze,het ligt zeer goed geen rugpijn meer . We slapen er nu bijna 3 maanden open het is TOP .Ook erg blij met de bergruimte onder het bed geweldig voor kleding waardoor je meer kastruimte hebt. We hadden gekozen voor montage en dat is echt een aanrader, zeer vriendelijke monteurs en ze nemen gelijk het verpakkingsmateriaal mee dus geen rommel. We zijn zeer tevreden je krijgt veel kwaliteit voor een zeer goede prijs.

Wieke

Geweldig
Nu een kleine week dit bed in huis. En wat geweldig! De matrassen zijn super en de topper ook. Het is zacht maar toch stevig. Mijn vriend en ik hebben echt al super lekker geslapen er op dus we hebben een goed koop gedaan! Ik had altijd last van me rug als ik wakker werd, dat ik heel moeilijk uit bed kon stappen. Nou van iemand van 29 jaar is dat niet heel best zegmaar. Nu met dit bed gaat het echt al een heel stuk beter. Het voordeel is, is dat dit bed hoog is ongeveer 70cm. Dus makkelijk in en uit stappen. Als 1 van ons draaide in het vorige bed wat we hadden leek het net of je op zee zat. Nu voel ik niks meer van en kan ik de hele nacht door slapen. En wat ook zeker een voordeel is, is de opbergruimte die je krijgt. Anders is het echt een loze ruimte onder het bed en nu kan je die optimaal benutten. En over de service valt niks te klagen. Wij hebben incl. montage gedaan. En dat is echt ideaal. Ze hebben het bed zo boven en in elkaar. Dus de conclusie wij zijn heel tevreden.

Esther

boxspring met opbergruimte
Moest helaas een slaapkamer beneden realiseren omdat er een medische misser was gedaan in mijn voet. Kon helaas geen trap meer lopen. En ben toen bij deze boxspring terecht gekomen, heerlijk zo de opbergruimte, heb nu natuurlijk niet veel kast ruimte en dan is dit helemaal super. toen het bed en de topper kwamen was de topper te klein, deze is nu omgeruild en past super. Wat een service zeg, beter dan het ziekenhuis hahaha. Ben er zeer blij mee en ligt super, hoef je geen Swiss Sence voor te hebben. (Deze matras zakt tenminste niet door.) Een echte aanrader. Service aan de telefoon is ook top, je wordt zo goed geholpen.

marjan

Boxspring met opbergruimte
Internet wezen zoeken naar een boxspring met opbergruimte i.v.m vrij klein huis. Kwam eigenlijk gelijk op deze boxspring uit. Anders site's nog bezocht, maar kwam steeds terug op deze. Toch de gok genomen om te bestellen. Verder heel goed geregeld allemaal. En je werd gebeld half uur van te voren dat ze er bijna zijn. Moet zeggen dat ie heerlijk ligt. Heb er geen spijt van dat ik hem besteld heb. En die opbergruimte is echt ideaal. Wat bij een normale nutteloze ruimte is kan je er nu nog wat in kwijt. Echt top.

Elco

Boxspring met opbergruimte
Tijdens het zoeken naar een nieuw bed ben ik deze tegengekomen en ben dezelfde dag nog naar de showroom in Berkel gereden om de boxspring te bekijken. Na uitstekende service en advies van Maarten heb ik dezelfde dag nog het bed besteld. Het slaapt heerlijk en de opbergruimte is ideaal! Absoluut geen spijt van deze aankoop. 5 sterren voor zowel de service als het bed!

Tycho

Boxspring
Super bed met opbergruimte makkelijk en niet te zwaar om de opbergruimte te openen ligt heerlijk slaapt nu ook beter goede hoogte

Wibbina

Boxspring
Het bed bevalt prima mijn zoon is er erg blij. Slaapt lekker en handige opbergruimte.

Sijke

Boxspring
Heerlijk bed,veel opbergruimte onder het bed

Mario

Boxspring
een heerlijk bed vanaf dag 1 slaap ik heerlijk een echte aanrader ik heb hem laten monteren en ze waren snel klaar en heel erg vriendelijk echt top!

Gina

Very good bed!
It's better than I was expecting! it's nice an sturdy. For the price, it beats everything!

Danut

Beste koop van de woning
Het bed is vrij hoog door de opbergruimte onder het bed maar nu ik er aan gewend ben is dit het beste wat ik gekocht heb tijdens het inrichten van de woning. Je schuift heerlijk in en uit het bed. Ik heb het bed laten monteren en dat ging super vlot. Ik ben zelf in de winkel geweest om toch even te kijken en de verkoper was zeer vriendelijk en kon mij uitstekend helpen. Ik zeg….top!

Andre

Slechte aankoop
Na goede recenties meteen het bed gekocht. Helaas sinds dag 1 al problemen.

lysanne

Heerlijk slapen
Het bed werd snel geleverd. De bezorger gaf ons nog tips, hoe we hem het makkelijkste in elkaar konden zetten. Wij hebben gekozen voor de duurdere topping. Dat is echt een aanrader. Ligt heerlijk. En de opbergruimte er onder is ideaal. Het is echt een aanrader.

Saskia

Erg blij met mijn aankoop!
Ik had een grotere maat van dit bed voor mezelf gekocht en nu eentje van 140x200 voor mijn dochter. Uiteraard was ik super tevreden met mijn eigen bed en daarom deze 2e aankoop. Bed ligt erg lekker, is mooi om te zien en is zeer degelijk en stevig. Ik kreeg ook nog een dekbed en 2 kussens cadeau wat het compleet maakte. Voor €50 monteren zeker ook een aanrader. Dan kan je gelijk genieten van je bed. Levertijd was korter dan geacht waar ik ook blij mee was. En die opbergruimte … wow. Waarom heb ik vroeger niet zo’n bed gekocht. Je kan er zoveel in kwijt waardoor je een nette en opgeruimde slaapkamer overhoudt. Kortom in mijn beleving een perfect bed voor een betaalbare prijs.

Laila

Beschadigd geleverd
Wat betreft de service van Dekbed Discounter: prima! Maar de leverancier heeft het bed te ruw behandeld, waardoor een van de hoeken van een box is beschadigd. Verder is het bed nog prima, maar voor die prijs had ik wel liever gehad dat mijn bed onbeschadigd was aangekomen. Bed is heel fijn! Hij ligt lekker en die opbergruimtes zijn ideaal!

Nina

Bestelling
Prima bed sneller geleverd als verwacht veel opbergruimte, enige is de prijs die zo snel wisseld hij is nu al 350 euro goedkoper dan 2.5 maand geleden

Sione

Mevr
Zeer tevreden. Correcte levering door vriendelijke transporteurs, vlug gemonteerd en alle karton meegenomen. Heel mooi afgewerkt, confortabele hoogte en handige bergruimte

Anny

Top bed
Het bed is sneller geleverd dan de leveringsdatum aangaf. Veel opbergruimte. Goeie hoge instap en echt een lekker bed om in te slapen. Echt een aanrader

Mandy

tevreden
Snel geleverd binnen 2 weken, netjes op tijd, keurig in elkaar gezet en rommel meegenomen. Prima bed goed geslapen.

Paula

Boxspring
Zeer tevreden, vanaf eerste nacht goed geslapen zonder rugpijn in de ochtend. Heel blij met de opbergruimtes onder het bed

Annemarie

MR.
Het bed is top, wel 3 weken langer moeten wachten voor de levering dan beloofd. Met de bestelling van de lakens heb ik minder geluk, de drukknoppen voor het donsdekenopening houden niet.

Patrick

Tevreden
Wij zijn heel erg tevreden met het bed! Neem wel de nasa topper! Extra geld maar het is je dubbel en dwars waard! Ruimte onder het bed viel helaas wat tegen maar we slapen veel beter als voorheen! Bedankt voor de goede service!

Denise

Boxspring is top
Snel geleverd, goed gemonteerd en alle rotzooi mee terug genomen, de topper schuift wel weg. Veel bergruimte, gewoon prima bed.

Regina

Boxspring
Gemakkelijk besteld , keurig op afspraak geleverd en gemonteerd en eenvoudig met afterpay betaald.

Gerrit

Mooi bed
Mooi bed met veel opbergruimte,min punt vind ik alleen dat me topper verschuift... Maar werd al eerder gemeld in een beoordeling

Natasja

Fantastisch bed, en heerlijk veel opslagruimte
Jarenlang op een bed geslapen waarvan ik dacht dat het goed was, totdat ik de switch maakte naar deze. Ik slaap gelijk stukken beter en dieper, heb veel minder last van kwaaltjes aan mijn rug en ik lig lekker hoog! Ook doordat we zijn verhuist zaten we verlegen in opslagruimte, en dit bed heeft genoeg ruimte om heel veel spullen op te bergen! Ik raad iedereen dit bed aan, en stuur iedereen die een nieuw bed zoekt ook gelijk door naar dit bed.

Nick

Prachtige bed
Geweldig veel bergruimte in deze boxspring.binnen 10 dagen hebben hem gekregen.goed service. heerlijk geslapen!! Wij zijn echt tevreden.

M.Badawi

Jij moet het kopen
Het bed ziet er geweldig uit en is super comfortabel Levering en montage supersnel Er waren geen problemen Ik heb gekozen voor de installatie na het lezen van de recensies.Er waren 2 vrindelijke jongens bij en hebben alles geleverd/montage en plastic en karton werd meegenomen.

Geanina

Snelle en goede service
Levering van het bed binnen een week! Goede communicatie tussen bedrijf en transporteur bij onze vragen. Op de afgesproken tijd stond de transporteur met 2 man sterk voor de deur en hebben het bed keurig gemonteerd. Alle verpakkingsmaterialen werden weer meegenomen. En het bed? Lekker hoog, gemakkelijk met uitstappen en wat ligt hij heerlijk. Een goede steun over je hele lichaam. Voor mij, als rugpatiënt, ideaal. Je wordt heerlijk uitgerust wakker. Nieuw bed? Dan natuurlijk ook nieuwe overtrekken erbij, keuze genoeg van goede kwaliteit in elke prijsklasse. Maar dat weten wij al jaren!

Peter

Heerlijk hoog bed!
Geweldig veel bergruimte in deze boxspring! Al het linnengoed kan er in . Bed is lekker hoog zodat we goed in- en uit kunnen stappen. Slapen heerlijk! Dat is het belangrijkste! Werd in een klein half uurtje door twee vriendelijke jongens gemonteerd. Goed voor elkaar. Harde werkers. Complimenten voor alles, van ontvangst in showroom tot montage thuis!

Nelly

Boxspring
Lekker hoog geen probleem meer met op staan🙂

Ans

Super bed
Heeelijk bed met erg veel opbergruimte. Montage vergde wat Google werk maar alles functioneert prima!!

Mar

Top bed
We hebben dit bed besteld in verband met de opbergruimte. Het is kort gezegd echt een top bed. Levering was eerder dan de aangegeven 6-12 weken. Qua montage hadden we graag een handleiding gehad. Maar we zijn slimme mensen en we hadden het zo gepiepd. We zijn er echt blij mee!!

Daphne

Super tevreden
Goede communicatie gehad met DD gedurende de levering. De montage was super snel gelukt door 2 vriendelijke jongens. We zijn heel blij met het bed, heel veel opbergruimte onderin en het matras is heerlijk, sindsdien ook geen rugklachten meer gehad, gelukkig! Zeker een aanrader als je van een stevig matras houdt. Bedankt DD!

Naomi

Mr
Prima bed met lekker veel opbergruimte en hoge instap. Levering en montage was prima voorelkaar. DD doet wat het belooft!

Martin

Pat dublu cu depozitare.
Calitate foarte buna!! Confortabil.Montare rapida!! Multumim,oameni frumosi!!!

Liliana

Zweet
Het in elkaar zetten was nog al een onderneming. Dit heeft een hoop zweet gekost mede dankzij de temperatuur. Heb wel heerlijk geslapen en ben dolblij met de extra bergruimte

Yvonne

Super fijn bed!
Gisteren eindelijk na 11 weken ons bed binnengekregen! Wij hebben vannacht heerlijk geslapen!

Kim

Prima bed met mooie opbergruimte
Fijn bed, met een tip van de bezorger goed in elkaar te zetten. Wel opletten met de kartonnen bescherming. Die is meestal van buiten naar binnen geniet. Maar niet overal. Daar kan je jezelf lelijk aan openhalen. Zowel de bezorger als ik waren de klos. Moet toch anders te maken zijn, zou ik zeggen.

Jan

Geweldig!
Geweldig bed, slaap weer heerlijk! De opbergruimte is ideaal en het bed is voor mij in elkaar gezet in de slaapkamer, kon meteen gaan liggen.

Roos

Perfecte boxspring en klantenservice!
Mijn probleem voor mijn schoenenverslaving en slapeloze nachten is opgelost na aanschaf van deze boxspring. in een woord: WAUW. Door mijn schoenenverslaving zeikte mijn ouders over dat ik heel de schoenenkast bezetten. Nu heb ik alles in bakken gedaan en netjes in de boxspring neergezet. Ook slaapt de boxspring heerlijk en comfortabel, ga vooral zo door :)

Miranda C.

Studenten kamer
Mijn zoon ging studeren en mocht van ons een mooi bed uitzoeken. Doordat zijn kamer niet heel groot is was dit natuurlijk een goeie optie. Hij is er heel erg tevreden mee!

Joop

Slaapt heerlijk
Ik heb heel lang last van mijn rug gehad, maar deze boxspring is echt een uitkomst. Nu slaap ik een stuk fijner en ik hoef ook minder naar de fysio!

Jan

Meer opruim ruimte
Ik heb niet een hele grote kamer en deze boxspring met opbergruimte is dan ook echt ideaal! Echt een oplossing en ik ben erg tevreden!

Barbara

Geweldige boxspring!
Deze boxspring is geweldig, slaapt heerlijk, erg comfortabel en bovenal een goede prijs. De levering was erg top en de boxspring werd voor mij in elkaar gezet. Super tevreden!

Johan

Super tevreden!
In de aangegeven levertijd de boxspring ontvangen en zeer tevreden met de boxspring!! Echt een aanrader!

Alejandro

Fantastisch
Service top ligt lekker heb geen pijn aan mijn rug meer Enige nadeel verschuivende topper Verder echt heel goed veel opbergruimte monteren is heel moeilijk

Jan

Boxspring
Heerlijk bed, eindelijk weer eens opgestaan zonder pijn in de rug. Naar verwachting een super fijn bed waar we nog jaren plezier van zullen gaan hebben. En de opberg ruimte onderin is super handig. Wat kan er veel in. Kort om dik tevreden. op het eerste oog. Pas 1 nacht erop geslapen.

Laura

Heerlijk
Boven verwachting! Slaapt heerlijk. Goede service. Enige nadeel is de verschuivende topper, maar zo verschrikkelijk is dat ook weer niet.

Pip S.

Geweldig
Een perfect bed met een hoop opbergruimte En voor het bedrag is het boven verwachtingen. Het slaapt ook heerlijk. Alleen een nadeel is dat de topper vaak verschuift of er half af ligt.

Deb

Geweldig
We hebben nu een week het bed. En het slaapt geweldig, heb lang niet zo goed geslapen. Het is makkelijk in elkaar te zetten. Wil geen ander bed meer.

Marcel

geweldig
Ik ben super blij met mijn nieuwe bed, ook was hij al binnen 6 weken geleverd veel sneller dan ik had verwacht. Het bed is aan de harde kant maar ik zelf heb daar totaal geen problemen mee. Het in elkaar zetten van het bed ging gemakkelijk, met name door de duidelijke gebruiksaanwijzing. Ook staat het bed heel mooi in mijn kamer en is de box ruimte genoeg. Ik ben super blij met dit bed!

Lynn

Top!
Ben super tevreden met deze aankoop. Prima kwaliteit, makkelijk te monteren en meer dan genoeg opbergruimte. Het allerfijnste en belangrijkste is dat het heerlijk ligt en mijn kwaliteit van slapen absoluut is verbeterd!

Cha

Bed
Prima bed Ik blijf langer liggen genoeg ruimte eronder

Robin

Heerlijk bed!
Bed ligt heerlijk en de ruimte eronder is echt super. Was snel in elkaar gezet (laten doen)!

Tim

Boxspring 160/200 opbergvakken
Het bed is na een lange tijd geleverd ,was zeker het wachten waard , staat als een juweeltje in onze slaapkamer ,lekker hoog dikke topper ,wel even wennen aan de hardheid, enige nadeel hoofdbord kon niet door het trapgat,de monteurs konden en mochten het niet doen ,maar ze zeiden direct ,dat ze eventueel het bed weer meenamen ,en ik het geld terug kreeg ,heb het bed toch gehouden ,en samen met mijn vrouw het hoofdbord door het raam na binnen gekregen ,had eigenlijk nog gehoopt op een kleine compensatie voor het lange wachten ,maar wie weet

Shoemaster 4.

Top service en aankoop!
Ontzettend blij met deze boxspring, hij ligt echt heerlijk. Was het wachten meer dan waard. Maar de late levering werd goed gemaakt met een textiel pakket. Top service!

Rinaldo

Top!
2 nachten nu geslapen en het bed ligt heerlijk, slaap een stuk beter. Het is een heerlijk hoog en groot bed. Het wachten dubbel en dik waard en dat voor die prijs! Echte aanrader!

Kai

boxspring
het bed bev alt uitstekend nog nooit zo lekker geslapen

maria

Heerlijk
heerlijk bed, veel opslagruimte en een mooie uitstraling!

Melissafox

Boxspring
Het bed had wat vertraging, maar het is goed opgelost door een compensatie. Sinds vorige week geleverd. Super snelle levering en montage. Heerlijk groot en hoog bed.

Ad

Boxspring
Het bed later ontvangen dan afgesproken maar was zeker het wachten waard! We slapen heerlijk en zijn zeer tevreden. Ook een uitstekende klantenservice. Gratis dekbed en kussens zaten er niet bij. Laat op de dag een mail gestuurd. Kreeg meteen antwoord en dag erna alles geleverd! Dat noem ik nog eens service.

Heleen

Boxspring
Ondanks de vertraagde levertijd het bed in goede orde ontvangen, wij slapen er heerlijk op! Ideaal dat er ook nog opbergruimte onder het bed zit.

Sven

Mooie boxspring
Het bed had wat vertraging, maar het is goed opgelost door een compensatie. Sinds vorige week geleverd. Super snelle levering en montage. Heerlijk groot en hoog bed.

Lieke

Tevreden
Op naar nacht twee op dit bed. Het is een mooi bed met handige opbergvakken. Wat opviel is dat het bed heel hoog is. Wat een klein beetje tegen valt is dat het bed heel stevig is. Wel een hele klus om het bed goed in elkaar te zetten!!!!!

Ninette

Zeer tevreden!
8 weken levertijd ipv 4/6 weken maar prima compensatie direct aangeboden. Levering en montage binnen 30 minuten. Bed slaapt heerlijk volgens dochter :)

Corine J.

Top
Ga zo door

Dionysius

    Laatst bekeken producten