Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.
Aan het laden...
aan het laden

Boxspring met opbergruimte - Miami - Donkergrijs

(2)
Levertijd

Levertijd: 4 - 6 weken

Maat
Montage
Aantal

949,-

2199,- adviesprijs

Of 316,33 in3 termijnen

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Ruim 54.000 klanten geven ons een 4.5/5

Boxspring met opbergruimte - Miami - Donkergrijs

In de zoektocht naar de perfecte boxspring komen we vaak veelbelovende termen tegen zoals 'comfort', 'luxe' en 'duurzaamheid'. Maar wat als ik je vertel dat er een boxspring bestaat die niet alleen deze eigenschappen bezit, maar ook een slimme oplossing biedt voor opbergruimte? Maak kennis met de Miami opbergboxspring van Dreamhouse, een meesterwerk dat design, comfort en functionaliteit naadloos combineert.

Slimme opbergruimte
Een van de meest opvallende kenmerken van de Miami boxspring is de ingenieuze opbergruimte. In een tijd waarin de meeste van ons de waarde van een opgeruimd huis (en geest) erkennen, biedt deze boxspring een handige oplossing om kleding, boeken, koffers of zelfs extra dekbedden netjes op te bergen. Afhankelijk van de grootte van de boxspring die je kiest, beschik je over 840, 960 of zelfs 1080 liter aan opbergruimte. Ideaal voor diegenen onder ons die wonen in een kleinere ruimte, maar toch niet willen inleveren op stijl en comfort.

Ongeëvenaard comfort
Het comfort van de Miami boxspring wordt gewaarborgd door de 300 Bonellveren per m² in het matras. Deze veren zorgen voor een optimale verdeling van het lichaamsgewicht, waardoor je lichaam de juiste ondersteuning krijgt gedurende de nacht. Dit resulteert in een diepe, herstellende slaap, zodat je elke ochtend fris en vol energie ontwaakt.

Stijlvol design
Naast functionaliteit en comfort, scoort de Miami boxspring ook hoog op het gebied van design. Het hoofdbord, met zijn 8 vakken structuur, is beschikbaar in beige of donkergrijs velours. Deze kleuren en het vakkenpatroon zorgen voor een chique en opvallende uitstraling die in elke slaapkamer een statement zal maken. Daarnaast biedt het hoofdbord de perfecte ondersteuning voor als je nog even wilt lezen of je favoriete serie wilt kijken voor het slapen gaan.

Geen wegglijdende topper
Een veelvoorkomend probleem bij boxsprings is het wegglijden van de topper. Dreamhouse heeft dit probleem bij de Miami boxspring opgelost door de topper direct aan het matras te bevestigen. Dit zorgt voor een stabiele en comfortabele slaapervaring, nacht na nacht.

Kwaliteit en duurzaamheid
De Miami boxspring is niet alleen ontworpen met het oog op comfort en stijl, maar ook met een focus op kwaliteit en duurzaamheid. Het gebruik van hoogwaardig velours en de zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen ervoor dat je jarenlang van je boxspring kunt genieten.

Wist je dat deze boxspring ook verkrijgbaar is in de kleur Beige? Deze vind je hier.

Montagekeuze + € 49,99
Bij deze boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar keuze. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Indien je kiest voor montage wordt de boxspring tot in de gewenste slaapkamer getild en gemonteerd. Uiteraard wordt dan ook alle verpakkingsmateriaal weer netjes meegenomen.

Kies je niet voor montage? Dan wordt de boxspringset geleverd tot over de eerste drempel op de begane grond. De boxspringset wordt zeer zorgvuldig vervoerd, maar toch kan het gebeuren dat er tijdens transport schade ontstaat. Controleer direct bij ontvangst op schade en meld dit direct bij de chauffeur en bij onze klantenservice.

Levering
Onze boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. Let op! Eventuele verzend- en montage kosten kunnen achteraf niet worden gecrediteerd. 

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Kern box 840, 960 of 1080 liter opbergruimte
Aantal veren box N.v.t.
Kern matras Bonellvering
Aantal veren matras 300 per m²
Comfortzones 5 zone
Topper kern Comfortschuim
Topper hoogte 5-6 cm
Topper tijk Polyester, katoen
Hoogte hoofdbord 122 cm
Dikte hoofdbord 10 cm
Hoogte poten 10 cm
Hoogte box 27 cm
Hoogte matras 26 cm
Elektrisch verstelbaar Nee
Belasting 130 kg
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Montage Optioneel
Instaphoogte/Lighoogte 66 cm
Inclusief TV Lift Nee
Extra lang Nee
Bekleding Velvet
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen (2)

Prima Zaak!
Alles was bespreekbaar en mogelijk. Erg vriendelijk. Goede duidelijke afspraken over bezorgen. Prima bezorgers!

Sil

zeer goede communicatie
Ik ben netjes gebeld over de leverdatum en ook nog gemaild. Dit ging allemaal heel soepel en ben blij met de uitkomst. Het bed is netjes, mooi en ligt ook nog eens comfortabel. Kan niks anders zeggen dat ik zeer tevreden ben.

Melissa

    Laatst bekeken producten