Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.
Aan het laden...
aan het laden

Boxspringset Hotel Deluxe - Velours

(2)
Levertijd

Levertijd: 2 - 3 weken

Maat
Voetenbord
Hoofdbord
Aantal

399,-

799,- adviesprijs

Of 133,- in3 termijnen

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Ruim 54.000 klanten geven ons een 4.5/5

Boxspringset Hotel Deluxe - Velours

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe boxspring, wil je natuurlijk een bed dat niet alleen comfortabel is, maar ook stijlvol. De Boxspringset Hotel Deluxe - Velours is precies wat je zoekt. Deze trendy set is een ware eyecatcher in elke slaapkamer en biedt dubbele ondersteuning dankzij de boxen en matrassen. Maar wat maakt deze boxspring nu echt bijzonder? 

Het matras: het hart van je slaapcomfort
Het matras van deze set is ongeveer 20 cm dik en is opgedeeld in 7 comfortzones. Deze zones, gevuld met pocketveren (250 veren per vierkante meter), zorgen ervoor dat elk deel van je lichaam de juiste ondersteuning krijgt. De afdeklaag van comfortschuim is gelijk aan de stoffering van de boxspring, wat zorgt voor een uniforme uitstraling. Het matras voelt middelhard tot stevig aan en draagt bij aan een correcte houding tijdens je slaap, wat resulteert in een prettig ligcomfort. Belangrijk om te weten is dat het matras belastbaar is tot 120 kg.

De topper: voor dat extra beetje luxe
Bij deze boxspringset wordt een topkwaliteit topper meegeleverd. De kern van dit topmatras, gemaakt van hoogwaardig comfortschuim, heeft een hoogte van ongeveer 5 cm. De tijk, een mix van katoen en polyester, zorgt voor een zachte en comfortabele laag bovenop het matras. Een topper kan net dat verschil maken voor een nog betere nachtrust.

De box: stevige basis
De harde boxen van de set zijn vervaardigd uit massief hout, wat zorgt voor een stevige basis van je bed. De hoogte van de boxen is circa 20 cm, gemeten zonder de poten. Dit zorgt voor een verhoogde instap.

Het hoofdbord: personaliseer je slaapkamer
Een uniek aspect van deze boxspringset is de mogelijkheid om je eigen hoofdbord te kiezen. Of je nu houdt van een strak, rond of gecapitonneerd design, alles is mogelijk. Het hoofdbord steekt aan beide kanten 10 cm uit, wat het bed een luxe en afgewerkte uitstraling geeft.

Accessoires: maak het compleet
Maak je slaapkamer helemaal af met een bijpassende hockerset of voetenbord in dezelfde kleur als je boxspring. Een voetenbord niet alleen praktisch, het zorgt ook voor een complete look. Het voetenbord is gelijk aan de boxen, 60 cm hoog en 8 cm dik.

Levering 
Standaard levering door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland) en België. Let op: deze boxspring wordt niet gemonteerd. De boxspring exclusief montage wordt geleverd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont. De boxspringset wordt zeer zorgvuldig vervoerd, maar toch kan het gebeuren dat er tijdens transport schade ontstaat. Controleer direct bij ontvangst op schade en meld dit direct bij de chauffeur en bij onze klantenservice. Eventuele leveringskosten worden achteraf niet gecrediteerd.

Retour
Bij aankoop van een boxspring exclusief montage, dient deze ook zelf gedemonteerd te worden indien een retouraanvraag is gedaan.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Kern box Houten frame/Harde box
Aantal veren box N.v.t.
Kern matras Pocketvering
Aantal veren matras 250 m²
Comfortzones 7 zones
Topper kern Comfortschuim, Polyether
Topper hoogte Ca. 5 cm
Topper tijk Polyester
Hoogte hoofdbord Ca. 100 cm
Dikte hoofdbord Ca. 8 cm.
Hoogte poten Ca. 9 cm
Hoogte box Ca. 20 cm
Hoogte matras Ca. 20 cm
Elektrisch verstelbaar Nee
Belasting Tot 120 kg
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Montage Exclusief
Instaphoogte/Lighoogte Ca. 57 cm
Inclusief TV Lift Nee
Extra lang Nee
Bekleding Velours
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen (2)

Erg tevreden!
De boxspring is precies zoals ik had gehoopt. Ik vind de velours stof zelfs nog mooier in het echt dan op de foto. Levering kwam op tijd en voor deze prijs is het zeker de moeite waard.

Samira

Helemaal Happy!
Heel blij met m'n nieuwe boxspring! Velvet look is hartstikke mooi. Voetenbord erbij maakt het helemaal af. Ik ben erg tevreden, aanrader!!

Debora G.

    Laatst bekeken producten