Elektrische boxspring aanbieding

Elektrische boxspring aanbieding

Voor het laatst geüpdate op september 26, 2022 door Esther

Ben jij op zoek naar een elektrische boxspring, maar wil je er niet te veel geld aan uitgeven? Dan ben je op Slaapstart.nl aan het juiste adres. Wij hebben de juiste elektrische boxspring aanbieding namelijk alvast voor jou gevonden. Wij hebben een handige functie ontwikkeld waarmee we elke nacht op zoek gaan naar alle elektrische boxspring aanbiedingen die online te vinden zijn. Die hebben we vervolgens per webshop bij elkaar gezet. Zo vergelijk jij dus alle elektrische boxspring aanbiedingen en vind je de beste aanbieding van het moment!

Wat is de beste elektrische boxspring aanbieding van het moment?
De beste aanbieding van het moment is er voor de UMIX boxspring op maat Davin - elektrisch verstelbaar - stof taupe - 140x200 cm. Deze elektrische boxspring is tijdelijk in prijs verlaagd naar €2.479,00 waarmee je 0% korting hebt. Je bespaart met deze elektrische boxspring aanbieding dus maar liefst €-2.479,00. De UMIX boxspring op maat Davin - elektrisch verstelbaar - stof taupe - 140x200 cm wordt bij Leenbakker.nl verkocht en is één van de best verkochte modellen van 2024.

Wat is de goedkoopste elektrische boxspring die in de aanbieding is?
De goedkoopste elektrische boxspring van het moment is de Elektrische Boxspringset Julia. Deze elektrische boxspring is voor €599,00 te vinden bij Dekbed-discounter.nl . Wees op tijd want de actie voor deze elektrische boxspring loopt binnenkort af!

Dit zijn alle elektrische boxspring aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Wat is de gemiddelde prijs van een elektrische boxspring?
Zonder korting betaal je gemiddeld €2.455,48 voor een elektrische boxspring. Gelukkig zijn er online regelmatig goede elektrische boxspring aanbiedingen te vinden. Hierdoor zal de aankoopprijs altijd een stuk lager zijn dan wanneer je een elektrische boxspring niet in de sale koopt. Zo zijn er momenteel minimaal 10 aanbiedingen met een gemiddelde korting van €390,80. Bij een elektrische boxspring die in de aanbieding is, ben je met een gemiddelde aankoopprijs van €2.135,20 dus een stuk goedkoper uit.

Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod elektrische boxsprings van zoveel mogelijk webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er elektrische boxsprings zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.

Hoi! Ik ben Esther en ik ben één van de oprichters van Slaapstart. We zijn Slaapstart gestart vanuit onze eigen behoefte aan een betere nachtrust. Ik ben daarom veel gaan lezen over slaapproblemen en adviezen van experts. Het viel me echter op dat er niet echt een goede bron in begrijpbare taal te vinden was die alles samenvat. Vandaar dat wij samen Slaapstart zijn gestart om ook anderen te helpen een betere nachtrust te vinden!