Een inloopkast op maat: ruimte en overzicht in je slaapkamer

Een inloopkast op maat

Voor het laatst geüpdate op juni 24, 2021 door Esther

Je slaapkamer inrichten: hoe doe je dat? Als je zeeën van ruimte hebt, ligt chaos en drukte op de loer. Je zet je slaapkamer vol met meubels, hangt schilderijtjes aan de muur en hebt een uitpuilende kledingkast. In een kleine kamer heb je snel een gebrek aan opbergruimte. Waar kun je je schoenen kwijt en waar laat je je dikke jassen tijdens de zomermaanden? Een inloopkast op maat zorgt voor overzicht en efficiëntie en is ideaal voor een extra kamer zonder bestemming of als onderdeel van een grotere slaapkamer met een vrije muur. Doordat de afmetingen van de inloopkast precies zijn afgestemd op jouw wensen, maak je optimaal gebruik van de ruimte die je hebt. Ook kun je kiezen voor verschillende vakken, lades of hangrekken. Een opgeruimde en uitgebalanceerde slaapkamer verlaagt je stressniveau, waardoor je ‘s nachts beter uitrust en vol nieuwe energie aan de dag begint!

De voordelen van een inloopkast op maat

Een op maat gemaakte inloopkast past precies bij jouw interieur. Je bepaalt zelf de uitstraling, stijl en het materiaal. Zo zorg je dat de inloopkast samensmelt met de sfeer van je huis en ook nog eens optimaal de beschikbare ruimte benut. Je kunt gebruik maken van de gehele hoogte van je kamer en kiezen voor de opbergmogelijkheden, die passen bij jouw garderobe. Heb je veel schoenen? Kies dan voor een plank onderaan de kast als schoenenrek. Ga je regelmatig naar chique feestjes en wil je jouw pakken of jurkjes kwijt kunnen? Kies dan voor een ontwerp met een groot hanggedeelte. Een kast op maat laten maken is duurder dan kiezen voor een vooraf ontworpen model, maar vaak ook handiger en efficiënter. Je schept rust in de chaos en hebt voldoende opbergmogelijkheden.

Een inloopkast op maat maken

Wil een kast op maat laten maken? Bij Woninginrichting Aan Huis kunnen ze jouw droom in vervulling laten gaan. Je hebt zeggenschap over ieder detail: wat voor stijl kast wil je? Kies je voor een kast met open planken of sluit je de inloopkast af met schuifdeuren om de rust in je slaapkamer te bewaren? Jij bepaalt de indeling van je inloopkast op maat. Kies je voor planken, manden, lades, hangrekken of een kapstok? Wil je spiegeldeuren, verlichting of een stropdashouder? Samen met gespecialiseerd winkelpersoneel kun je een 3D-tekening maken van jouw droomkast. Uiteraard kunnen zij je ook helpen om verschillende opties af te wegen.

De service van Woninginrichting Aan Huis

Voordat het zo ver is, komt het personeel van Woninginrichting Aan Huis eerst je kast inmeten. Zo weet je zeker dat de afmetingen kloppen en het bedachte plan uitvoerbaar is. Niets staat een snelle en vlotte montage in de weg. Je hoeft niet zelf in de weer met schroeven en planken. Een vakman komt de kast bij jouw thuis in elkaar zetten. Alle inloopkasten worden volledig in Nederland bedacht en geproduceerd. Je kunt een vrijblijvende offerte laten opstellen om een beeld te krijgen van de kosten.

Hoi! Ik ben Esther en ik ben één van de oprichters van Slaapstart. We zijn Slaapstart gestart vanuit onze eigen behoefte aan een betere nachtrust. Ik ben daarom veel gaan lezen over slaapproblemen en adviezen van experts. Het viel me echter op dat er niet echt een goede bron in begrijpbare taal te vinden was die alles samenvat. Vandaar dat wij samen Slaapstart zijn gestart om ook anderen te helpen een betere nachtrust te vinden!