Onze Eazzzy topper review: Alles dat je moet weten over het Eazzzy topdekmatras

In deze Eazzzy topper review bespreken we het eenpersoons Eazzzy topdekmatras van 80 x 200 cm en de Eazzzy topper voor tweepersoonsbedden. We gaan dieper in op de functie, werking, het materiaal en de ventilatiemogelijkheden. Ook kijken we naar hygiëne, prijs-kwaliteitsverhouding en garantie. We benoemen de voor- en nadelen van de Eazzzy matrastopper en delen onze handige koopwijzer. Waar moet je op letten en waar kun dit fijne topdekmatras kopen? Na onze uitgebreide Eazzzy topper review beantwoorden we jullie veelgestelde vragen. Voor wie is de Eazzzy topper geschikt? Hoelang gaat een Eazzzy topdekmatras mee? Kun je een Eazzzy matrastopper wassen?

Voor het laatst geüpdate op oktober 29, 2021 door


De Eazzzy topper

Met de Eazzzy topdekmatras kies je voor een combinatie van ondersteuning en drukverlaging. Deze ergonomische topper met een dikte van 7 cm van gelschuim en polyester zorgt voor elasticiteit en vermindert nek-, schouder- en rugpijn. De onderste laag gelschuim brengt je ruggengraat in een natuurlijke positie en ondersteunt knieën, heupen en schouders. De toplaag bestaat uit een blauwe laag gelschuim, die je lichaamstemperatuur in balans brengt en zorgt voor een superzacht slaapoppervlak. Je kunt de Eazzzy topmatras niet wassen, vanwege de exclusieve laag blauw gelschuim.

Het Breeze tijk daarentegen, kun je met een gerust hart op 60 graden in de wasmachine stoppen. Deze met zorg ontwikkelde hoes houdt je lichaam en bed koel gedurende de nacht en zorgt voor een frisse en diepe nachtrust. Het Eazzzy topdekmatras is geschikt voor alle type slapers van ieder lichaamsgewicht en voor ieder bed. Bovendien is het hypoallergeen, rubbervrij en geschikt voor mensen met gevoelige luchtwegen of andere allergieën.

Na aankoop heb je recht op 1 jaar fabrieksgarantie. De topper is verkrijgbaar in meerdere formaten, waaronder 80 x 200 x 7 cm, 160 x 200 x 7 cm en 180 x 200 x 7 cm en weegt ongeveer 6 kg.

Eazzzy Topdekmatras – 160x200x7cm

Eazzzy Topdekmatras - 160x200x7cm


Eazzzy Topdekmatras – 80x200x7cm

Eazzzy Topdekmatras - 80x200x7cm


De voordelen van een Eazzzy topmatras

  • De Eazzzy topper werkt drukverlagend en vermindert nek-, schouder- en rugklachten
  • De topdekmatras is hypoallergeen, rubbervrij en geschikt voor mensen met gevoelige luchtwegen
  • Je kunt het tijk wassen op 60 graden
  • Door de blauwe gellaag ervaar je een stabiel slaapklimaat
  • Deze topper geeft zowel ondersteuning, als superzacht comfort
  • Geschikt voor ieder type slaper met ieder lichaamsgewicht

De nadelen van een Eazzzy topper

  • Een topper vraagt om een extra investering. Het is een aanvulling op je matras, geen matras op zich.
  • Je kunt het Eazzzy topdekmatras niet in zijn geheel wassen
  • Je kunt niet proefslapen op de Eazzzy topper
Eazzzy topper
De Eazzzy topper 160x200x7cm – Bestel ‘m op Bol.com

Koopwijzer voor een Eazzzy topmatras

Je hebt zojuist in onze Eazzzy topper review gelezen over de unieke kwaliteiten van dit comfortabele topdekmatras. Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een Eazzzy topmatras? Waar kun je een Eazzzy topper kopen en hoe kom je meer te weten over ervaringen van anderen?

Aandachtspunten bij het kopen van een Eazzzy matrastopper

Wil je een Eazzzy matras topper kopen? In deze handige koopwijzer delen we onze belangrijkste tips! Allereerst is het formaat van je huidige matras leidend. Je wilt natuurlijk dat je matrastopper goed aansluit op de rest van je bed en niet gaat schuiven. Uiteraard is het ook mogelijk twee eenpersoons topdekmatrassen op je tweepersoonsbed te leggen en deze bijvoorbeeld te verbinden met een gemeenschappelijke hoes. Dit is fijn, wanneer jij en je partner niet dezelfde wensen hebben qua ondersteuning. Ten tweede is het belangrijk na te denken over de investering, die je doet. Een Eazzzy topper gaat gemiddeld zo’n 4 tot 8 jaar mee en dient ter aanvulling op je huidige matras. Het is niet altijd makkelijk om te zien, wanneer je Eazzzy topper aan vervanging toe is. Contourvorming en kuilvorming zijn indicatoren, dat je topmatras vernieuwd moet worden.

Een Eazzzy matras topper kopen

Waar kun je een Eazzzy topdekmatras kopen? Het merk Eazzzy verovert de Nederlandse markt in rap tempo. Inmiddels kun je een Eazzzy topper kopen in menig beddenspeciaalzaak, waaronder Beterbed, Ikea, Blokker en Leen Bakker. Je kunt ook terecht bij tal van online winkels, zoals bol.com. Het voordeel van het online bestellen van een Eazzzy topper is de bezorging. Je bespaart tijd door niet naar de winkel te gaan en hoeft niet te sjouwen met een tweepersoons topmatras. Als je bij een externe partner koopt, is het raadzaam om de garantievoorwaarden door te nemen en je aankoopbewijs zorgvuldig te bewaren. Wellicht ben je geïnteresseerd in Eazzzy topper recensies van anderen. Op bol.com staan meerdere reviews over de Eazzzy topdekmatras, waarin mensen hun ervaringen delen. Wat vinden zij de sterke en zwakke punten van het Eazzzy topmatras?

De Eazzzy topper 80x200x7cm – Bestel ‘m op Bol.com

Veelgestelde vragen over het Eazzzy topdekmatras

Tot slot beantwoorden we veelgestelde vragen over het Eazzzy topdekmatras. Voor wie is de Eazzzy topper geschikt? Hoelang gaat een Eazzzy topdekmatras mee? Kun je een Eazzzy matrastopper wassen?

Voor wie is de Eazzzy topper geschikt?

De Eazzy topdekmatras is geschikt voor ieder type slaper. Of je nu een buik-, rug- of zijslaper bent, de Eazzzy topper ondersteunt en werkt drukverlagend. Deze ergonomische topper past op ieder bed en heeft voldoende draagkracht om de slaper ongeacht lichaamsgewicht een comfortabele nacht te bezorgen. Eazzzy topper is een goede keuze voor wie last heeft pijnlijke gewrichten, een koelere toplaag wil voor zijn matras en geniet van zacht comfort.

Hoelang gaat een Eazzzy topdekmatras mee?

Een topdekmatras heeft een gemiddelde levensduur van 4 tot 8 jaar. Het is lastig te zien, wanneer een Eazzzy topper precies aan vervanging toe is. Je gebruikt de topper dagelijks, dus contour- en kuilvorming kunnen na enkele jaren al optreden. Als je topdekmatras niet meer recht is, geeft het je lichaam niet langer voldoende ondersteuning. Het is op zo’n moment verstandig je topper te vernieuwen.

Kun je een Eazzzy topmatras wassen?

Je kunt het topmatras van Eazzzy niet wassen, maar je kunt het tijk wel op 60 graden in de wasmachine stoppen. Het gel schuim is niet geschikt voor een wasbeurt, maar de polyester hoes wel. Door de hoes regelmatig te reinigen, houd je de Eazzzy topper schoon en fris.