Nooit meer snurken met de beste anti snurk beugel van 2022!

Heb je last van snurken of een milde vorm van slaapapneu en werken de gebruikelijke anti snurk tips niet? Dan is een snurkbeugel misschien een goede optie voor jou. Met behulp van een snurkbeugel houd je, je partner niet langer wakker en sta je ’s ochtends weer uitgerust op. In dit artikel vergelijken we de beste anti snurk beugels van 2021. Ben je van plan een anti snurkbeugel kopen? Lees hieronder dan onze aanbevelingen.
beste anti snurk beugel

Voor het laatst geüpdate op januari 17, 2022 door Scott

3 uitgelichte snurkbeugel toppers!

mr anti snurk beugelBest verkocht: veruit de best verkochte anti snurk beugel is die van Mr. Anti Snurk. Deze snurk beugel, die al meer dan 50.000 keer in Nederland over de toonbank is gevlogen levert vaak al direct resultaat. Bespaar je een scheiding 😉 en ga voor de Mr. Anti Snurk die te verkrijgen is op Bol.com!

Lazy Koala - Anti Snurkbeugel & NeusspreiderBeste prijs/kwaliteit: als beste prijs/kwaliteit product is de Anti Snurk Beugel van het merk Lazy Koala uit de test gekomen. Voor slechts €20,- heb je deze kwalitatief goed geteste anti snurk beugel al op Bol.com. Anders dan de meeste andere anti snurk beugels zit er nog een leuk doosje bij de snurk beugel van Lazy Koala.

SleepPro Contour Verstelbare Snurkbeugel - 7 standenBeste getest: de Contour Anti Snurk Beugel van het kwaliteitsmerk SleepPro is door ons panel als beste getest. Deze beugel is weliswaar een stuk duurder dan de andere snurk beugels in onze lijst, maar zit ook een stuk comfortabeler. Wil je eerst eens testen of een snurk beugel werkt voor jou? Dan adviseren we het goedkopere alternatief van SleepPro; de Easifit Standard.

De beste anti snurk beugels vergelijken

Als je een anti snurk beugel gaat kopen, is het belangrijk om een aantal kenmerken mee te nemen in je beslissing. Er zijn een heleboel anti snurkbeugels op de markt, maar niet alle snurkbeugels zijn geschikt voor iedere kaakgrootte. Het is belangrijk na te gaan of de anti snurkbeugel aanpasbaar is en of je door je mond kunt ademen. Een ander aandachtspunt is de functie van de MRA-beugel. Welke oorzaken van snurken worden er aangepakt? Werkt de beugel ook tegen slaapapneu? Tot slot is de levensduur van een anti snurkbeugel van belang. Als de beugel twee keer zo lang meegaat, kun je besluiten iets meer te investeren, omdat je dit op de lange termijn terugverdient.

Voor wie is de snurkbeugel geschikt?

Sommige anti snurkbeugels zijn alleen geschikt voor mensen met een kleine of grote kaak. Bij het kopen van een snurkbeugel is het aan te raden te kijken naar de gewenste kaakgrootte. Een anti snurkbeugel werkt alleen als de beugel goed aansluit en niet als deze te groot of te klein is. Er zijn ook speciale anti snurkbeugels voor vrouwen.

De functie van de MRA-beugel

Niet alle snurkbeugels dienen hetzelfde doel. Sommige snurkbeugels helpen alleen tegen primair snurken en niet tegen een vorm van slaapapneu. Daarbij kan snurken meerdere oorzaken hebben. Veel beugels werken enkel tegen snurken tijdens het liggen op de rug, terwijl anderen ook het snurken door het slapen met open mond aanpakken. Snurkbeugels beletten de gebruiker soms door zijn of haar mond te ademen. Enerzijds is dit makkelijk, omdat het voorkomen van mondademhaling snurken door een open mond tegengaat, maar je kunt deze beugels alleen gebruiken als je wel een goede neusademhaling hebt.

De levensduur

Natuurlijk let je bij het kopen van een snurkbeugel, naast de ervaringen van andere gebruikers, ook op de kosten. De kosten van een snurkbeugel kunnen hoog lijken, maar hierbij is vooral de levensduur van belang. Als de snurkbeugel langer meegaat, zijn de kosten relatief lager. De meerderheid van de beste anti snurk beugels van 2022 gaan tussen de twaalf en vierentwintig maanden mee.

De top 5 beste anti snurkbeugels van 2022

Hieronder zetten we de top 5 beste anti snurkbeugels van 2022 voor jou op een rij.

mr anti snurk beugel1. Mr. Anti Snurk ™ Anti Snurk Beugel

De best verkochte anti snurk beugel van Nederland is de Mr. Anti Snurk Beugel. Deze beugel is al door meer dan 50.000 Nederlands gekozen als favoriete anti snurk beugel en levert in veel gevallen direct resultaat. De beugel is eenvoudig aan het gebit aan te passen en zal daardoor makkelijk en snel wennen. Bespaar je een scheiding 😉 en ga voor de Mr. Anti Snurk die te verkrijgen is op Bol.com!

TrueSleep Anti Snurk Beugel2. TrueSleep® Anti Snurk Beugel

Een andere erg populaire anti snurk beugel is die van TrueSleep. De anti snurk beugel van dit merk zorgt er voor dat de onderkaak niet naar beneden zakt en dat de neusgaten goed open blijven. Het snurkbitje is eenvoudig aan te passen aan het gebit en de neusspreiders worden in diverse maten geleverd. Zo kun je direct gebruik maken van de snurkbeugel van TrueSleep en kunnen jij en je partner weer genieten van een goede nachtrust!

Snurkbeugel Easifit Standard van SleepPro3. SleepPro Snurkbeugel Easifit Standard

Een derde merk dat uitstekend in dit lijstje met beste anti snurk beugels past is de SleepPro Easfit Standard Snurkbeugel. Ook deze beugel zorgt er voor dat dat de onderkaak niet naar achteren kan zakken. SleepPro is één van de eerste merken die de snurkbeugel op de markt bracht en levert daardoor een zeer betrouwbaar product. Dit merk wordt wereldwijd dan ook aanbevolen door tandartsen en slaapklinieken. Kortom, een uitstekende keuze voor een betere nachtrust voor jou en je partner!

SleepPro Contour Verstelbare Snurkbeugel - 7 standen4. SleepPro Contour Verstelbare Snurkbeugel – 7 standen

Zojuist introduceerden we het kwaliteitsmerk SleepPro al met de standaard snurkbeugel. Echter heeft SleepPro ook een meer gevorderde oplossing met de SleepPro Contour anti snurk beugel. Dit product is verfijnder dan de standaard snurkbeugel en is zodoende een uitstekende keuze wanneer de Easifit Standard van SleepPro goed bevalt. De Sleeppro Contour zorgt voor aanzienlijk meer comfort door meer aanpassingsmogelijkheden. Bevalt de Easyfit Standard? Dan is de Contour een must-have!

Lazy Koala - Anti Snurkbeugel & Neusspreider5. Lazy Koala Anti Snurk Beugel

Het laatste merk dat tot zijn recht komt in de top 5 van beste anti snurk beugels is de snurk beugel van Lazy Koala. Je ontvangt bij aanschaf van dit product een anti snurk bitje en neusspreiders in diverse formaten. Lazy Koala is één van de favorieten van onze lezers en is qua prijs/kwaliteit ook zeker één van de betere anti snurk beugels die momenteel te koop zijn. Het kenmerken Koalabeertje zorgt voor een fraaie merkidentiteit en er wordt dan ook een mooi doosje bijgeleverd zodat de anti snurk beugel niet misstaat op je nachtkastje. Goede nacht!

De populairste merken als je een snurkbeugel gaat kopen

Bekende merken van snurkbeugels zijn TrueSleep, Mr Anti Snurk en SleepPro zoals we in de top 5 van beste anti snurkbeugels hebben gezien. Verder zijn Oniris, Mouth Guard en Zlaap ook populair, maar waar zijn snurkbeugels eigenlijk te koop? Je kunt een snurkbeugel gemakkelijk en goedkoop online kopen op Bol.com.

Waarom en hoe een anti snurkbeugel werkt

Snurken kan verschillende oorzaken hebben, maar komt vaak doordat je tong tijdens het slapen naar achter zakt en daarmee je luchtwegen gedeeltelijk afsluit. De kans hierop is met name aanwezig, als je op je rug ligt. Een verstopte neus, alcoholgebruik, overgewicht of roken kunnen snurken ook verergeren.

Een snurkbeugel zorgt ervoor dat je onderkaak een beetje naar voren wordt geduwd, waardoor er spanning op de spieren komt te staan en je luchtwegen vrij blijven. Vaak is het lastig door je mond te ademen met een snurkbeugel, dus je hebt wel een goedwerkende neusademhaling nodig om gebruik te kunnen maken van dit hulpmiddel.

Esther
Hoi! Ik ben Esther en ik ben één van de oprichters van Slaapstart. We zijn Slaapstart gestart vanuit onze eigen behoefte aan een betere nachtrust. Ik ben daarom veel gaan lezen over slaapproblemen en adviezen van experts. Het viel me echter op dat er niet echt een goede bron in begrijpbare taal te vinden was die alles samenvat. Vandaar dat wij samen Slaapstart zijn gestart om ook anderen te helpen een betere nachtrust te vinden!